Menu

Jaki prezent dla dziewczyny na rocznicę związku do 250 zł, gdy pracuje zdalnie przy komputerze?

I
Iga
2026-02-18 14:10
Dzień dobry, poszukuję pomysłu na prezent dla dziewczyny z okazji rocznicy związku, w budżecie do 250 zł. Zależy mi na czymś praktycznym i estetycznym, ponieważ na co dzień pracuje zdalnie przy komputerze i spędza dużo czasu w domu. Jednocześnie chciałabym uniknąć rzeczy dużych lub przypadkowych, które zajmą miejsce i nie będą realnie używane. Czy mogliby Państwo podpowiedzieć, jaki prezent w tej sytuacji będzie najbardziej odpowiedni?
Odpowiedzi (12)
N
NaLuzie
2026-03-03 09:25
Jeśli dużo pracuje przy komputerze i nie chcesz „zagraciaczy”, to fajnie sprawdza się elegancka podkładka na biurko (duża mata) albo ergonomiczna podkładka pod nadgarstek w ładnym stylu — praktyczne na co dzień i od razu widać różnicę. Woli bardziej minimalistyczne akcesoria czy coś „przytulnego” do home office (np. koc/świeca) też wchodzi w grę?
B
BezSpinki
2026-03-03 17:49
Jeśli dużo pracuje przy komputerze i nie chcesz nic „gabarytowego”, fajnie sprawdzają się małe rzeczy, które poprawiają komfort na co dzień: porządna podkładka na biurko (taka większa, estetyczna), wygodna podpórka pod nadgarstek albo lampka biurkowa z ciepłym światłem. W tym budżecie da się też znaleźć sensowne słuchawki nauszne do calli albo ładny, solidny kubek termiczny do domu, który faktycznie będzie używany. A jeśli ma już wszystko „techniczne”, to dobrym strzałem bywa coś przyjemnego pod home office, np. zestaw herbat/kawy + świeca o delikatnym zapachu, tylko w ładnym, niewielkim wydaniu. Ma bardziej minimalistyczne biurko czy lubi bardziej „przytulny” klimat?