Jaki praktyczny prezent dla osoby zaczynającej pracę jako młodsza księgowa w biurze rachunkowym (150–250 zł)?
W
WybranyUpominek
2026-05-09 10:55
Szukam pomysłu na praktyczny prezent dla siostry, która od przyszłego miesiąca zaczyna pierwszą pracę jako młodsza księgowa w biurze rachunkowym obsługującym małe spółki z o.o. i jednoosobowe działalności. To będzie praca stacjonarna, głównie przy dokumentach, mailach i kontakcie z klientami, więc chciałbym, żeby prezent był faktycznie użyteczny na co dzień. Budżet mam w granicach 150–250 zł, bo ma to być coś porządniejszego na start zawodowy, a nie tylko drobny upominek. Ona jest po studiach, dopiero wchodzi do branży i trochę stresuje się pierwszymi tygodniami w nowym miejscu. Nie chcę kupować nic zbyt osobistego ani przypadkowego, tylko coś, co będzie pasowało do takiego początku pracy w finansach i rachunkowości. Zależy mi też, żeby to było neutralne i profesjonalne, bo to jednak kancelaria z dość formalną atmosferą. Co według was sprawdziłoby się najlepiej w takiej sytuacji?
Odpowiedzi (6)